Home

Καλωσήλθατε στο fitness κομμάτι της σχολής μας !!!

 

Στη Danzza Dance Studio σας θέλουμε να σας προσφέρουμε προγράμματα πλήρη όχι μόνον ως προς την χορευτική σας εξέλιξη, αλλά και την σωματική εξάσκηση και την ψυχική ανάταση ! Έτσι λοιπόν, πέραν από τα χορευτικά μαθήματα, ιδιαίτερα και ομαδικά, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε και τα νέα fitness προγράμματα που δημιουργήθηκαν στη σχολή μας !!

Διαλέξαμε πολύ προσεκτικά τους συνεργάτες μας, δασκάλους-γυμναστές, ώστε όπως και με τα χορευτικά μας προγράμματα, να σας προσφέρουμε ένα πολύ υψηλό επίπεδο διδασκαλίας, συνδιάζοντας παράλληλα τις τρείς καλύτερες μεθόδους γυμναστικής της εποχής μας !!!

Είμαστε υπερήφανοι λοιπόν καλώντας σας να συμμετέχετε στα προγράμματα Yoga, Pilates και Zumba της σχολής μας. Κάθε μέθοδος έχει κάτι ξεχωριστό να προσφέρει, ο συνδιασμός όμως, είναι το κάτι άλλο !!!

Πιο κάτω, μπορείτε να βρείτε επιπλέον πληροφορίες για το κάθε είδος γυμναστικής ξεχωριστά, ώστε να μπορείτε να βρείτε ποιο σας ταιριάζει περισσότερο ! Η συμβουλή μας είναι να τα δοκιμάσετε όλα πριν επιλέξετε, καθώς ο καλύτερος τρόπος για ασφαλή συμπεράσματα είναι να βιώσετε από κοντά τις ευεργετικές ιδιότητες του κάθε προγράμματος. Εμπιστευθείτε μας, θα νοιώσετε όπως ποτέ δεν είχατε φανταστεί !!!

Zumba

Zumba Petroupoli | danzza.gr

 

H Zumba είναι μία μέθοδος γυμναστικής που προέρχεται από την Κολομβία. Συνδιάζει στοιχεία χορού και γυμναστικής !!! Οι χορογραφίες που οι συμμετέχοντες εκτελούν δανείζονται στοιχεία από ρυθμούς όπως hip hop, salsa, samba, merengue, mambo, ενώ βρίσκουμε επιρροές από πολεμικές τέχνες, καθώς και κινήσεις από Bollywood και belly dance !

Οι ασκήσεις περιλαμβάνουν μουσικά κομμάτια με έντονες εναλλαγές του ρυθμού από γρήγορο σε αργό και αντίστροφα, καθώς και εξάσκηση με αντιστάσεις. Η μουσική προέρχεται από τα ακόλουθα είδη χορού : Salsa, cha cha, cumbia, merengue, flamenco, reggaeton, samba, belly dancing, hip hop και tango. Ακόμη, επειδή η Zumba είναι γυμναστική χαμηλών κραδασμών και καταπόνησης, είναι ασφαλής για όλες τις ηλικίες !!! Μερικά από τα τμήματα μάλιστα, είναι ειδικά διαμορφωμένα και απευθύνονται σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, βελτιώνοντας την αντοχή, τη δύναμη, την κίνηση, τη στάση σώματος αλλά βοηθώντας στην επικοινωνία και την κοινωνικοποίηση.

Συμμετέχοντας σε ένα μάθημα Zumba, καίτε από 500 έως 1000 θερμίδες !!!

Ένα κομμάτι της μεγάλης επιτυχίας και αποδοχής της Zumba σε ολόκληρο τον κόσμο,οφείλεται στην ενασχόληση πολλών celebrities με τα Zumba fitness programs. Η Jennifer Lopez, η Kristie Alley, η Toni Braxton, η Victoria Beckham, η Natalie Portman αλλά και ο Jackie Chan είναι ανάμεσα στους πολλούς fan από τον κόσμο του Hollywood ανά τον κόσμο !

Yoga

Yoga Petroupoli | danzza.gr

 

H yoga είναι παγκοσμίως γνωστή για τα σωματικά, πνευματικά και ψυχικά οφέλη που προσφέρει. Οι ρίζες της βρίσκονται στην αρχαία Ινδία. Στόχος των προγραμμάτων yoga είναι να βελτιώσει τη σωματική υγεία και φόρμα, χρησιμοποιώντας όχι μόνον τεχνικές εκγύμνασης του σώματος, αλλά και πνευματικές και ψυχολογικές πρακτικές !

Ετοιμαστείτε όσοι την προτιμήσετε να χρησιμοποιήσετε το σώμα σας όπως ποτέ πριν, να ανακαλύψετε μυς που δεν είχατε φανταστεί, καθώς και να αναπνεύσετε διαφορετικά απ' ότι στο παρελθόν. Θα νοιώσετε άμεσα την ψυχοσωματική ανάταση που προσφέρει η yoga, και θα βιώσετε τον αέρα ανανέωσης από τις πρώτες κιόλας μέρες !

Δέν είναι τυχαίο, πως μέχρι τον Ιανουάριο του 2012 υπήρχαν 20 εκατομμύρια άνθρωποι ενασχολούμενοι με τη yoga μόνον στις Ηνωμένες Πολιτείες !!!

Διάφορα είδη yoga χρησιμοποιούνται ακόμα και για θεραπευτικούς σκοπούς από την ιατρική ! Η yoga λοιπόν, προτείνεται σαν θεραπεία για διαφορες καταστάσεις, όπως πόνοι στη μέση και την πλάτη, το άγχος αλλά και την κατάθληψη !!! Τελευταίες έρευνες στον τομέα της yoga και των διαφόρων πρακτικών της, έδειξαν την άμεση σύνδεση και σχέση της yoga με το κομμάτι της θετικής ψυχολογίάς και σκέψης. Αναλύοντας λοιπόν τα αποτελέσματα των ερευνών, οι θετικοί ψυχολόγοι άρχισαν να συστείνουν την yoga σαν εναλλακτική θεραπεία της θετικης ψυχολογίας.

Μην περιμένετε λοιπόν, αρχίστε σήμερα την yoga στην Danzza Dance Studio και χτίστε την σωματική σας υγεία αλλά και την πνευματική σας ισορροπία δουλεύοντας με τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου !!!

Pilates

Pilates Petroupoli | danzza.gr

 

Το pilates είναι μια μέθοδος γυμναστικής και φυσικής άσκησης που δημιουργήθηκε και εξελίχθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα από τον Joseph Pilates. Μέχρι το 2005 υπήρχαν 11 εκατομμύρια άνθρωποι που έκαναν pilates, καθώς και 14000 δάσκαλοι pilates μόνον στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής !!!

To pilates είναι σαν μέθοδος γυμναστικής και body fitness που βοηθά ιδιαίτερα στην ελαστικότητα και πλαστικότητα των μυών, και στην ενδυνάμωση των ποδιών και των μηρών, των κοιλιακών, των γοφών, των χεριών και της πλάτης. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ευθυγράμιση και την σχέση της σπονδυλικής στήλης και της λεκάνης, στις τεχνικές αναπνοής και εκτόνωσης του άγχους διευκολύνοντας την διοχέτευση οξυγόνου στον εγκεφαλο και τους μύς χτίζοντας ένα δυνατό κέντρο και βελτιώνοντας την κίνηση του σώματος και την ισορροπία !

Το ευέλικτο σύστημα που χρησιμοποιεί το pilates, παρέχει ασκήσεις με κυμενόμενο επίπεδο δυσκολίας από αρχάριο μέχρι προχωρημένο. Έτσι λοιπόν μπορειτε να ασχοληθείτε σε οποιοδήποτε επίπεδο φυσικής κατάστασης και αν βρίσκεστε, ξεκινώντας από απλές ασκήσεις και ανεβάζοντας σταδιακά την ένταση του προγράμματος όσο βελτιώνεται η φυσική σας κατάσταση ! Χτίζετε λοιπόν βήμα βήμα ένα πολύ δυνατό κέντρο, και βελτιώνετε την ελαστικότητα του σώματος σας το οποίο γυμνάζεται αρμονικά, δίνοντας σας εν τέλει μια αυξημένη και ισχυρή αυτοπεποίθηση !!!

Κλείνοντας, είναι αξιοσημείωτο να αναφέρουμε πως το pilates θεωρείται πολύτιμο και εξαιρετικά ευεργετικό για το σώμα ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης !!!

 
GreekEnglish (United Kingdom)
Danzza Fitness
Διαφήμιση
Κάρτα Μέλους !!!
Διαφήμιση
Βρείτε μας στο fb !
Διαφήμιση
Χορογραφίες γάμου
Διαφήμιση
Party Time !!!
Διαφήμιση
Dance Gallery
Διαφήμιση